Terapeutisk aromaterapi og refleksologi/soneterapi:

I behandlingen Terapeutisk Aromaterapi bruker man ikke bare aromaterapi, men også i kombinasjon med soneterapi/ Refleksologi. Dette gir behandlingen mer dybde og mer personlig tilrettelegging. Det gjør det mulig å se litt av hva som kan ligge bak de til stadig tilbakevendende plagene man sliter med, om det er mangel på energi, tristhet, eller tungsinn, eller rett og slett hodepine, vond skulder/nakke eller armer som dovner bort f.eks

Målsetningen er at klienten alltid skal ha det bedre etter en behandling og få økt livskvalitet.

Terapeutisk aromaterapi:

Man bruker eteriske oljer som er spesielt valgt ut for deg på det tidspunkt behandlingen skal foregå. De eteriske oljene kan variere fra gang til gang med tanke på hva kroppen din trenger akkurat da. De eteriske oljene blandes med en eller to vegetabilske oljer og påføres nærmest hele kroppen, fra tærne til toppen på hodet, med unntak av våre edlere deler. Dette er stort sett kun behagelig overflatemassasje og ikke dyp muskelmassasje.
Soneterapi/ refleksologi blir tatt i bruk for å styrke, eller løse opp blokkeringer der det er behov for det. Flere benytter seg jevnlig av denne type behandling bare for rett og slett å justere litt på energien man føler i kroppen, så man bedre kan møte livets store og små utfordringer.

Behandlingstid: 90 min
Pris: 1.695,-

Soneterapi/Refleksologi (Nevrorefleksologi):

I soneterapi benytter man kroppens egne helbreder egenskaper. Vi har disse reflekssonene rundt på hele kroppen f.eks føtter, hender og øre. Ved å trykke på, eller massere ett punkt under foten, kan vi påvirke en vond nakke, eller en hodepine og det har vist seg ofte å bedre plagene.

Mange har hatt gode resulterer med ryggplager, eller å forbedre hele immunforsvaret med gjentatte behandlinger med Refleksologi.

Behandlingstid: 45 min
Pris: 825,-

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!