Våre favoritter

Vi skreddersyr hjemmerutinen for deg, for optimal resultat og for å oppnå din beste hudtilstand.

Hudpleie

Dermalogica er anerkjent verden over som hudterapeutenes utvalgte produktserie. Vi tilbyr et bredt sortiment av velgjørende, pleiende og beskyttende hudpleieprodukter fra Dermalogica.

Hudpleie

Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer.

Hudpleie

Merkevaren står for ekstraordinær og systematisk behandling som sammenfatter tradisjonell hudpleie og avansert medisinsk forskning i en perfekt hudpleie serie

Hudpleie

Me Line er en kremserie som har spesialisert seg på behandling av pigment og solskader.

Solbeskyttelse og selvbruning

COOLA tilbyr et bredt sortiment av pleiende solbeskyttelse- og selvbruningsprodukter, for både ansikt, kropp, lepper og barn, med opp til 97% sertifisert økologisk innhold.

Selvbruning

Vita Liberata er eksperten på luksuriøse selvbrunende produkter og hudpleie. Filosofien bak produktene til Vita Liberata er rene ingredienser og innovasjon.

Mineralmake-up

Jane Iredale er en hudpleiende mineralmake-up serie som er basert på mikroniserte mineraler. Produktene inneholder ingen kjemiske fargestoffer eller konserveringsmidler.

Spa og velvære

iKOU er en økologisk og vegansk kroppserie fra Australia. Her finner du eksklusive spa- og velværeprodukter til kropp og hjem

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tilbud og spennende nyheter i din mailbox.