BABOR ble grunnlagt i 1956 i Tyskland og er i dag et av verdens mest innflytelsesrike og luksuriøse produktmerker innen profesjonell hudpleie. Gjennom Babor Research and Innovation Centre og flere samarbeid med kjente universiteter, oppnår merket høye kvalitetskrav og banebrytende resultater. Bak suksessen står Babors grunnlegger; biokjemikeren Dr. Michael Babor.

Hvert Babor-produkt går gjennom omfattende forskning og fortløpende kvalitetskontroller før det når kundene. Resultatet er luksus fra naturen, som både har høy effektivitet og er skånsom for huden. Babor tar også sitt ansvar for naturen svært alvorlig, og bærekraft og miljøpleie er viktige deler av fremstillingsprosessen. I dag er BABOR ett av de mest innflytelsesrike hudpleiemerkene i verden, og brukes av flere enn 100 000 skjønnhetseksperter, i over 60 land.

Cleansing

BABORs unike to-fasede renseprodukter kombinerer olje og vann for den mest ideelle, dyptrengjørende effekten på huden. HY-ÖL inneholder hydrofile, vannelskende planteoljer og kombineres med PHYTOACTIVE, som inneholder urteekstrakter, for å løse opp i både fettløselige og vannløselige substanser på huden.
( her kan vi sette inn et bilde av babor rense produkter som er helt unik eps markedet)

Ampoule Concentrates

Engangsampuller fylt med småmolekylære ingredienser, pakket i 2 ml sterile glassampuller. De aktive ingrediensene oppbevares hygienisk for en effekt som når dypere enn et serum.

Green Peel® i 3 styrker  nå for alle

Ettersom behandlingen kun var den dypeste Green Peel®Classic, var den forbeholdt kunder med konkrete hudproblem; som akne, atrofi, solskadet hud, ujevn hudtone, arr, dype rynker, slapp, uelastisk og grov hud. Etter 2010 kom Green Peel® i 3 styrker og kan nå benyttes av alle; som antirynkebehandling fra tidlig voksen alder i tillegg til optimale resultater på de mest sensitive hudtypene.

Dr.Christine Schrammek var den første legen i Tyskland som stod bak et hudpleiekonsept og har siden oppnådd ikonstatus for sin kunnskap

Green Peel og Dr. Schrammek hos DeLuxe

Gnistringen i huden ved berøring etter Green Peel behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager og er en behandling vi utfører hver eneste uke hos oss. Vi avslutter alltid behandlingen med mirakelkremen Blemish Balm som er en av våre bestselgere. Dr. Schrammek sine plantebaserte dermatologiske produkterer er uten parabener, utviklet for å styrke og forbedre alle hudtyper i alle aldre. 

Velkommen til en verden av hollistisk behandingsfilosofi

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!