BABOR ble grunnlagt i 1956 i Tyskland og er i dag et av verdens mest innflytelsesrike og luksuriøse produktmerker innen profesjonell hudpleie. Gjennom Babor Research and Innovation Centre og flere samarbeid med kjente universiteter, oppnår merket høye kvalitetskrav og banebrytende resultater. Bak suksessen står Babors grunnlegger; biokjemikeren Dr. Michael Babor.

Hvert Babor-produkt går gjennom omfattende forskning og fortløpende kvalitetskontroller før det når kundene. Resultatet er luksus fra naturen, som både har høy effektivitet og er skånsom for huden. Babor tar også sitt ansvar for naturen svært alvorlig, og bærekraft og miljøpleie er viktige deler av fremstillingsprosessen. I dag er BABOR ett av de mest innflytelsesrike hudpleiemerkene i verden, og brukes av flere enn 100 000 skjønnhetseksperter, i over 60 land.

Cleansing

BABORs unike to-fasede renseprodukter kombinerer olje og vann for den mest ideelle, dyptrengjørende effekten på huden. HY-ÖL inneholder hydrofile, vannelskende planteoljer og kombineres med PHYTOACTIVE, som inneholder urteekstrakter, for å løse opp i både fettløselige og vannløselige substanser på huden.
( her kan vi sette inn et bilde av babor rense produkter som er helt unik eps markedet)

Ampoule Concentrates

Engangsampuller fylt med småmolekylære ingredienser, pakket i 2 ml sterile glassampuller. De aktive ingrediensene oppbevares hygienisk for en effekt som når dypere enn et serum.

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!