Dr. Schrammek – en historie utenom det vanlige

Dr. Schrammek er en prisvinnende serie som har eksistert i 60 år i over 60 land. Serien er mer populær i dag enn noen gang. Med en imponerende dokumentasjon tilbake til 50-tallet viser den trygge og effektive langtidsresultater utenom det vanlige.

Generasjonserfaring

Dr. Christine Schrammek var selskapets grunnlegger i 1956. I sin lidenskap for faget som hudlege hadde hun alltid et ønske om å stille opp for menneskene rundt seg. Med sin medisinske bakgrunn og dype kunnskap om naturens helbredende kraft utviklet hun en behandling som viste seg å bli verdenskjent og mer populær enn noen gang 60 år senere.

Green Peel® ”The Original

Allerede i 1958 lanserte Dr. Christine Schrammek den originale Green Peel® Classic behandlingen, en urtepeeling med 100 % naturlig sammensetning, uten noen kjemiske tilsetningsstoffer som gav ny hud på kun 5 dager. Evnen til å stimulere og styrke hudens funksjoner uten å endre ph-verdien i hudbarrieren er unik og gjør at hudfornyelsen skjer raskt. En behandling som kan brukes på hvilken som helst del av kroppen.

Gnistringen i huden ved berøring etter behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager. Bakgrunnen for suksessen var ønske om å finne en behandling for å lindre uønskede hudtilstander og hudproblemer, som kraftig akne, men viste seg å være sterkt vevsoppstrammende og gi oppsiktsvekkende rynkereduserende resultater.

Green Peel® i 3 styrker  nå for alle

Ettersom behandlingen kun var den dypeste Green Peel®Classic, var den forbeholdt kunder med konkrete hudproblem; som akne, atrofi, solskadet hud, ujevn hudtone, arr, dype rynker, slapp, uelastisk og grov hud. Etter 2010 kom Green Peel® i 3 styrker og kan nå benyttes av alle; som antirynkebehandling fra tidlig voksen alder i tillegg til optimale resultater på de mest sensitive hudtypene.

Dr.Christine Schrammek var den første legen i Tyskland som stod bak et hudpleiekonsept og har siden oppnådd ikonstatus for sin kunnskap

Green Peel og Dr. Schrammek hos DeLuxe

Gnistringen i huden ved berøring etter Green Peel behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager og er en behandling vi utfører hver eneste uke hos oss. Vi avslutter alltid behandlingen med mirakelkremen Blemish Balm som er en av våre bestselgere. Dr. Schrammek sine plantebaserte dermatologiske produkterer er uten parabener, utviklet for å styrke og forbedre alle hudtyper i alle aldre. 

Velkommen til en verden av hollistisk behandingsfilosofi

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!