Estetiske behandlinger

Viktig informasjon ved rynkebehandling/injeksjon:

Det har blitt en klargjøring av Lovverket rundt estetiske injeksjoner. Det vil i praksis si, for deg som vil ha rynkebehandling, at du må inn til en konsultasjon hos oss før behandlingen, dette for at vår medisinsk ansvarlig lege kan ordinere behandlingen og medikamentet til deg. Dette vil da gjelde for et behandlingsforløp hos oss, dvs at det også forekommer et gebyr på kr 400 for denne konsultasjonen som varer i 1 år.

Dette gjelder både for de nye og tidligere kunder. Alle seriøse klinikker forplikter nå til å følge loven som pasientsikkerheten bygger på. Når man bestiller time og første konsultasjon vil man få tilsendt en SMS med link til et helse/samtykke skjema, denne må fylles ut slik at ansvarlig lege kan godkjenne for videre behandling.

Vi beklager bryet dette måtte medføre.

Ta kontakt med vår kosmetiske sykepleier Christin for en uforpliktende konsultasjon

IPRF (Injection Platelet Rich Fibrin)

IPRF (Injection Platelet Rich Fibrin) er en naturlig behandling innen estetisk medisin som forebygger aldring i huden ved å stimulere til kollagen produksjon og gi økt cellefornyelse helt naturlig, ved hjelp av ditt eget blod.

Behandlingen vil bidra til:
 • Øke kollagenproduksjon som gir spenst og elastitet
 • Redusere linjer og rynker
 • Redusere porer
 • Redusere arr
 • Jevne ut skjolder og hyperpigmentering
 • Forsterke hudbarrieren og senke sensibilitet

Behandlingstid: 60 minutter
Pris: 3490,-

Profhilo – hyaluron (fuktighet) på innsiden!

Vi har med stor glede å introdusere Profhilo, behandlingen vi har ventet på og som vi er så stolte for at vi endelig kan tilby. Profhilo er en spesiell hyaluronsyre som stimulerer hudens egen evne til å reprodusere større mengder kollagen og elastin. Dette gir huden spensten og fyldigheten tilbake samt at den gir en god oppstrammende effekt.

Denne estetiske kosmetiske behandlingen skiller seg fra andre fillere og skinboosters, ved at hyaluronsyren ikke er crosslinket, men varmebehandlet på en bestemt måte som gir en mye større spredning i hudvevet. Den injiseres i færre punkter.
Inntil videre behandler vi ansikt og hals.

Behandlingsforløp:
2-3 behandlinger med 4 ukers mellomrom
Pris for 1 beh 4.000,-.
Behandlingstid: 30 min
Vedlikeholdsbehandling hver 4-6 mnd

Mesoterapi:

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og er et naturlig alternativ dersom man ikke ønsker andre injeksjoner.

I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter og oppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst. Kan også kombineres med rynkebehandling.

Blandingen tilpasses din hud,

Dette er en behandling hvor vi behandler hele ansiktet, hals og øvre del av brystet i en behandling.

Den er tilnærmet smertefri, og innebærer lite eller ingen nedetid. Behandlingen utføres med et «lite stempel» med 0,3mm nåler som er akkurat den lengden vi vil ha for å komme ned i det riktige hudlaget.

Mesoterapi er en biologisk og progressiv behandling som krever minst 6 behandlinger for max resultat. Anbefalers derfor som kur 4 behandlinger med 7-14 dager imellom og deretter 2 behandlinger med 1 mnd imellom. For vedlikehold anbefales 2 behandlinger i året. Enkelt behandlinger kan også utføres, men da ikke med samme langvarige resultatet.

Mesoterapi er en fin behandlingsmetode for:

 • Fine linjer/rynker
 • Dehydrert hud
 • Grå og gusten hud
 • Løs og slapp hud
 • Tap av fasthet
 • Beroliger irritert og skadet hud
 • Reduserer mørke flekker og urenheter

Øyne

Vi har en egen blanding for å injisere under øynene for å redusere rynker, poser og mørkeringer under øynene.

MeLine kjemisk peel:

MeLine kjemisk peeler en avansert behandling for ujevn pigmentering forsårsaket av soleksponering, hormonelt eller post inflamatorisk hyper pigmentering etter akne

Behandlingstid: 50 minutter
Pris: 1350,-

Fillere:

Skinko E, som er en meso/øye behandling for fine linjer rundt øyne:

Skinko E – En mesoterapi cocktail som inneholder et anti-age antioksidant kompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Behandling blir utført med microneedling eller mesoterapi nappage teknikk ut ifra hva som passer best for din hud. Det resulterer i en gjenoppbyggings prosess i huden ved å øke produksjonen av kollagenfibre og dannelse av elastin i tillegg tilføres huden mye fukt, og gir en oppstrammende effekt. Behandlingen reduserer fine linjer, jevner ut hudtonen og gir et yngre og mer friskt utseende.

Pris: kr 1950,-
Kur á 4 stk: kr 7000,-

Juverderm

Juvéderms verdensled­ende fillers har en patentert teknologi som inneholder hyaluronsy­re, som er integrert i vevet, noe som gir et naturlig resultat. Resultaten­e er langvarige og kan vare opp til 24 måneder, avhengig av behandling­sområdet. Med Juvéderms fillers skaper vi naturlige resultater for å fremheve dine unike trekk, enten det er en vel markert kjevelinje, mer glow til huden eller om huden din trenger en volumøknin­g.

Behandlingsområder:

 • Kinnbein og hake – forming og konturering
 • Lepper – Volum og konturering
 • Linjer fra nese til munnvik (Nasolabiale linjer)
 • Sure munnviker (Marionette linjer)

Priser Juverderm:

1ml – 3.580,-
2ml – 7.000,-

Hydrabooster
1 ml kr 3.000,-

Pris pr ml etter 2 ml filler er kr 3.000.

Dermapen – microneedling:

Orginale Dermapen™, er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi

Dermapen™ behandling er verdens mest avanserte microneedling system. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen™ reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!

Ved å lage de mikroskopiske hullene i huden, stimulerer Dermapen 4™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen™ har også vist seg å være mer effektivt enn de fleste behandlinger med microdermabrasion og kjemisk peel.

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er dermed et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy for hudskader.

Noen av hudindikasjonene vi kan behandle::

 • Hyperpigmentering
 • Store porer
 • Strekkmerker
 • Arr (akne og brannskader)
 • Linjer og rynker
 • Slapp og ujevn hud
 • Rosacea

Dermapen™ bruker også engangs nålhoder noe som reduserer faren for smitte ved behandling, og er så avansert at den til og med trygt kan brukes på mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen.

Pris:

Dermapen Glow kr 2.550,-
Dermapen Ekslusive m/mesoterapi kr 3.299,-
Dermapen Deluxe kombinasjon m/peel og meso kr 4.540,-

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekk merker?
 • Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.
 • Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.
 • Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom
Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Er det noe nedetid etter behandling?

Generelt sett, nei. Men du kan oppleve å rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier.

​Vi anbefaler alle å bestille en uforpliktende og gratis konsultasjon hos vår kosmetiske dermatologiske sykepleier før man booker time til denne behandlingen.

Denne behandlingen kan også kombineres med kjemisk peel og mesoterapi for å gi deg som kunde, en behandling som er skreddersydd til din hud.

Medisinsk rynkebehandling:

Alder, livsstil og konstant bevegelse av muskler i ansiktet gir oss rynker og linjer. Noen er sjarmerende og greie, mens andre vil vi gjerne ha bort. «Sinnarynken», overdrevne pannerynker og kråketær er enkelt og behandle.

Rynkebehandlingen vår er med på å dempe rynker som kommer av gjentatte bevegelser, som for eksempel smilerynker eller bekymringsrynker. Vår kosmetiske estetiske sykepleier utfører rynkereduserende behandlinger uten og gi deg et stivt og unaturlig utseende.

Rynkebehandling:

Verdens mest benyttede behandling for redusering av rynker. Brukes for å få muskler til å slappe av. I kosmetiske behandlinger er det særlig ansiktsmuskler som behandles. Et eksempel på dette er: linjer mellom øyenbryn eller panne.

 • 1 område fra   Kr. 1.900,-
 • 2 områder fra Kr. 2.900,-
 • 3 områder fra Kr. 3.900,-
 • Lite område fra kr. 1.500,-
 • Svettebehandling fra Kr. 4.800,-
 • Konsultasjon (1 år varighet) kr. 400,-

Hos oss får du alltid tilbud om inkludert kontroll etter 14 dager.

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!