LPG endormologi

LPG endormologi strammer opp huden, reduserer cellulitter, gir shaping og er effektiv på mange former for plager i muskler og skjelettet. Det er også velegnet til behandling av arr.

Endermologi er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av et vakumsug som masserer hele kroppen. Behandlingen medfører økt blodsirkulasjon og forbedret blodtilførsel til kroppens celler. Stoffskiftet øker og dette stimulerer kroppens fettforbrenning.

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen, noe som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, oppstramming av hud, reduksjon av cellulitter og forminsket fettvev. Rapporter viser at endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt reduserer cellulitter. Endermologi kan også gi effektiv og behagelig lindring av andre sirkulasjonsforstyrrelser som muskelverk, spenningshodepine, leddsmerter, stivhet og hevelser. I idrettsverden brukes metoden flittig.

Endermologi kan også hjelpe pasienter med Fibromyalgi og brystkreftopererte med hevelser i armene på grunn av dårlig lymfesirkulasjon. Behandlingen kan også redusere arrvev i huden.

I begynnelsen går man til behandling 2-3 ganger i uken.

For vedlikeholdsbehandlinger møter man 1-2 ganger i måneden.

Behandlingstid: 60 minutter
Pris: 950,-

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!