Massasje

Med ulike grep bearbeider man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker sirkulasjonen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten.

Klassisk massasje

Med ulike grep bearbeider man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker sirkulasjonen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten. Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva klienten ønsker og hva massøren har spesialisert seg på. Klassisk massasje kan for eksempel omfatte bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling eller idrettsmassasje. Noen har også spesialisert seg på fibromassasje, kopping, aromamassasje. Grunnprinsippet er å øke blodgjennomstrømningen og tøye muskelfibrene. Man bruker de fem grunnteknikken og begynner alltid med oppvarming av muskulaturen med lange strykende bevegelser i muskelfiberretningen, vanligvis i retning av hjertet. Vi utfører også behandling på gravide og tilpasser det til den enkelte.

Behandlingstid: 30, 45 eller 60 min

Pris:

30 min klassisk massasje 730,-
45 min klassisk massasje 920,-
60 min klassisk massasje 1200,-

Aromamassasje:

Dette er også en lymfedrenasje, men her benytter vi en ferdig blandet massasjeolje etter behov.

Behandlingstid:  30, 45 eller 60 min

Pris:

30 min klassisk massasje 730,-
45 min klassisk massasje 920,-
60 min klassisk massasje 1200,-

Aromaterapi:

En behagelig lymfedrenasje med eteriske oljer. Terapeuten starter med føttene og behandler hele kroppen inklusiv hode og ansikt. Eteriske oljer er rene plantesafter som kan stimulere blod- og lymfesirkulasjonen såvel som det psykiske og det mentale plan.

Behandlingen avsluttes med en ansiktsmaske og noen minutters hvile. Denne behandlingen anbefales den dagen det finnes rom for ro og avkobling.

Behandlingstid: 1t 30 min
Pris: 1650,-

Sportsmassasje:

Sportsmassasje er en form for klassisk massasje hvor man går litt dypere inn i vevet. Den kan brukes før, under eller etter konkurranse med forskjellige hensikter. Også folk som ikke driver aktivt innenfor idrett kan bruke sportsmassasje. Sportsmassasje er effektivt på å løse opp stram muskulatur, forlenge kort muskulatur, løsne muskelknuter, øke blodsirkulasjonen og lymfedrenasje, restituere slitne muskler og forkorte helningstiden.

Behandlingstid: 30, 45 eller 60 min

Pris:

30 min klassisk massasje 730,-
45 min klassisk massasje 920,-
60 min klassisk massasje 1200,-

Gravidmassasje:

Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt. Teknikken er i prinsipp den samme som ved klassisk massasje, men tilpasset en gravid kropp. Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Vi jobber med rygg, skuldre og nakke.

Massasjen forbedrer og øker blodsirkulasjonen, reduserer hevelser i kroppen og er en perfekt anledning til å koble ut og nyte at en ny tid er i vente.

Behandlingstid: 45 min
Pris: 920,-

iKOU Peel og innpakning

Fuktighetsgivende Coconut & Jasmine Body Cocoon (signatur behandling)

Vekk sansene og la kropp og sinn møtes i denne avslappende, topp- til-tå behandlingen. En fusjon av tropiske blomster som stimulerer sansene og fremmer glede, indre selvsikkerhet og en lidenskap for livet.  I denne behandlingen får du en deilig kokosskrubb etterfulgt av en oppstrammende og fuktighetsgivende cocoon. Mens innpakningen virker gjør vi en god hodebunnsmassasje.

Behandlingstid: 90 min
Pris: 1495,-

iKOU Kroppspeel

Poler vekk gusten hud for å få frem en strålende glød med umiddelbart resultat. Ved å avslutte med påføring av økologisk kroppsufflé får du et avslappet sinn og en fornyet hud.

Organic Italian Orange & Jojoba Body Buff
En sukkerskrubb med effektive resultater som er rik på fuktighetsgivende jojobaolje for celleregenerering og sunn hud.

 

Behandlingstid: 45 min
Pris: 1050,-

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!