Massasje

Med ulike grep bearbeider man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker sirkulasjonen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten.

Klassisk massasje

Med ulike grep bearbeider man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker sirkulasjonen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten. Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva klienten ønsker og hva massøren har spesialisert seg på. Klassisk massasje kan for eksempel omfatte bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling eller idrettsmassasje. Noen har også spesialisert seg på fibromassasje, kopping, aromamassasje. Grunnprinsippet er å øke blodgjennomstrømningen og tøye muskelfibrene. Man bruker de fem grunnteknikken og begynner alltid med oppvarming av muskulaturen med lange strykende bevegelser i muskelfiberretningen, vanligvis i retning av hjertet. Vi utfører også behandling på gravide og tilpasser det til den enkelte.

Behandlingstid: 30, 45 eller 60 min

Pris:

30 min klassisk massasje 680,-
45 min klassisk massasje 850,-
60 min klassisk massasje 1.100,-

Aromamassasje:

Dette er også en lymfedrenasje, men her benytter vi en ferdig blandet massasjeolje etter behov.

Behandlingstid:  30, 45 eller 60 min

Pris:

30 min klassisk massasje 680,-
45 min klassisk massasje 850,-
60 min klassisk massasje 1100,-

Aromaterapi:

En behagelig lymfedrenasje med eteriske oljer. Terapeuten starter med føttene og behandler hele kroppen inklusiv hode og ansikt. Eteriske oljer er rene plantesafter som kan stimulere blod- og lymfesirkulasjonen såvel som det psykiske og det mentale plan.
Behandlingen avsluttes med en ansiktsmaske og noen minutters hvile. Denne behandlingen anbefales den dagen det finnes rom for ro og avkobling.

Behandlingstid: 1t 30 min
Pris: 1598,-

Sportsmassasje:

Sportsmassasje er en form for klassisk massasje hvor man går litt dypere inn i vevet. Den kan brukes før, under eller etter konkurranse med forskjellige hensikter. Også folk som ikke driver aktivt innenfor idrett kan bruke sportsmassasje. Sportsmassasje er effektivt på å løse opp stram muskulatur, forlenge kort muskulatur, løsne muskelknuter, øke blodsirkulasjonen og lymfedrenasje, restituere slitne muskler og forkorte helningstiden.

Behandlingstid: 30, 45 eller 60 min

Pris:

30 min klassisk massasje 680,-
45 min klassisk massasje 850,-
60 min klassisk massasje 1100,-

Gravidmassasje:

Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt. Teknikken er i prinsipp den samme som ved klassisk massasje, men tilpasset en gravid kropp. Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Vi jobber med rygg, skuldre og nakke.

Massasjen forbedrer og øker blodsirkulasjonen, reduserer hevelser i kroppen og er en perfekt anledning til å koble ut og nyte at en ny tid er i vente.

Behandlingstid: 45 min
Pris: 850,-

LPG endormologi

LPG endormologi strammer opp huden, reduserer cellulitter, gir shaping og er effektiv på mange former for plager i muskler og skjelettet. Det er også velegnet til behandling av arr.

Endermologi er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av et vakumsug som masserer hele kroppen. Behandlingen medfører økt blodsirkulasjon og forbedret blodtilførsel til kroppens celler. Stoffskiftet øker og dette stimulerer kroppens fettforbrenning.

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen, noe som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, oppstramming av hud, reduksjon av cellulitter og forminsket fettvev. Rapporter viser at endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt reduserer cellulitter. Endermologi kan også gi effektiv og behagelig lindring av andre sirkulasjonsforstyrrelser som muskelverk, spenningshodepine, leddsmerter, stivhet og hevelser. I idrettsverden brukes metoden flittig.

Endermologi kan også hjelpe pasienter med Fibromyalgi og brystkreftopererte med hevelser i armene på grunn av dårlig lymfesirkulasjon. Behandlingen kan også redusere arrvev i huden.

I begynnelsen går man til behandling 2-3 ganger i uken.

For vedlikeholdsbehandlinger møter man 1-2 ganger i måneden.

iKOU Peel og innpakning

Fuktighetsgivende Coconut & Jasmine Body Cocoon (signatur behandling)

Vekk sansene og la kropp og sinn møtes i denne avslappende, topp- til-tå behandlingen. En fusjon av tropiske blomster som stimulerer sansene og fremmer glede, indre selvsikkerhet og en lidenskap for livet.  I denne behandlingen får du en deilig kokosskrubb etterfulgt av en oppstrammende og fuktighetsgivende cocoon. Mens innpakningen virker masser vi hodebunn, hender og føtter.

Behandlingstid: 90 min
Pris: 1495,-

iKOU Kroppspeel

Poler vekk gusten hud for å få frem en strålende glød med umiddelbart resultat. Ved å avslutte med påføring av økologisk kroppsufflé får du et avslappet sinn og en fornyet hud.

Organic Italian Orange & Jojoba Body Buff
En sukkerskrubb med effektive resultater som er rik på fuktighetsgivende jojobaolje for celleregenerering og sunn hud.

 

Behandlingstid: 45 min
Pris: 950,-

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!