Hudpleie

Ansiktshuden trenger regelmessig pleie og i denne behandlingen gjør terapeuten en grundig analyse av hva huden din trenger for å kunne anbefale type produkter. Våre hudpleiemerker tilbyr en rekke forskjellige behandlinger. Alt fra fuktighetsgivende til kurer med ren A vit. og lifting-behandliger. Terapeuten gir en fullkommen hudpleie, der alt av hårfjerning med voks, korrigering av bryn, massasje, ampuller og maske er inkludert.

Vi fører merkene Dermalogica, Elixir Cosmeceuticals, Janssen, Babor, Dr Schrammek, MeLine, iKou og Skinbetter Science, samt make-up fra Jane Iredale.

Digital konsultasjon – 350,- (gratis ved kjøp av to produker)

Dermalogica

Dermalogica er lidenskapelig opptatt av hud. Din hud er unik, og kommer du til oss får du en personlig tilpasset hudpleierutine basert på din livsstil og hudens stadig skiftende behov. Våre produkter er utviklet av eksperter og hudterapeuter som forstår huden bedre enn noen andre. Det sikrer deg de beste resultatene.

Dermalogica ble etablert i 1986 av The International Dermal Institute, og satte en ny standard for kvalitet i hudpleiebransjen. I dag er Dermalogica nummer 1 i verden på profesjonell hudpleie, og er også hudterapeutenes førstevalg på egen hud. Det finnes over 100.000 Dermalogica-sertifiserte hudterapeuter over hele verden, og en av de jobber her. La oss hjelpe deg med å ta de riktige valgene for din hud.

Velkommen til din beste hud noensinne.

Hudanalyse:

Face Mapping® er vår profesjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til sunn og glødende hud, og gir deg en personlig Skin Fitness Plan med skreddersydde produktanbefalinger.

Behandlingstid: 20 min
Pris: 350,-

(Gratis ved kjøp av to produkter)

Green Peel®

Green Peel® er en 100% urtebasert peeling uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Utføres i 3 ulike nivåer avhengig av hudens tilstand og sensibilitet.

Green Peel® FRESH UP (sensitiv hudtilstand)
Pris: kr 1.300,-

Green Peel® ENERGY (voksen, aldrende hud)
Pris: kr 1.500,-

Green Peel® EXPRESS kr 990,- (party peel)
Pris: kr 990,-

Pro Firm Face&Neck:

Gi halsen et synlig løft med den nyeste behandlingen fra Dermalogica! Pro Firm Face + Neck er en effektiv behandling tilpasset hals og brystpartiet som umiddelbart strammer opp huden, samtidig som den jevner, glatter og motvirker fine linjer. 60 minutter

Pris: 1300,-

Babor

Dr Babor Collagen behandling
For voksen hud som ønsker å jobbe aktivt med linjer og rynker.
Pris: kr 1.395,-

Dr Babor Cleanformance
Ren, vegansk, hudpleiebehandling for ung hud som trenger å styrke hudbarrieren og gi et vitalisert, sunt utseende.
Pris: kr 1.295,-

Dr Babor TheraPro peeling
AHA syre behandling som kombineres inn i den klassiske hudpleiebehandlingen, anbefales den hudtilstand som trenger å jobbe med hudaldring, hudtone og hudfornyelse.
Pris: kr 1.495,-

ProSkin 30:

En skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi fokuserer på det huden trenger mest, og tilpasser behandlingen slik at du får optimale resultater.

Behandlingstid: 40 min
Pris: 795.-

Med LED: 995.-

ProSkin 60:

En skreddersydd og sensorisk opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne. Vi gjør en hudanalyse og velger produkter etter ditt behov, rens, korrigering av bryn, peeling, utklemming ved behov, en kort avstressende trykkpunkt massasje, maske og avsluttende krem.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 1250.-

Med LED: 1350.-

ProSkin 90:

En skreddersydd og sensorisk opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne. Terapeuten gir en komplett hudpleie, der alt av hårfjerning med voks, korrigering av bryn, massasje, ampuller og maske er inkludert.

Behandlingstid: 1t 30 min
Pris: 1495.-

Hydrafacial – Hudhelse i fokus:

HydraFacial ansees av mange som den beste hudpleie-behandlingen på markedet i dag, og ble også nylig kåret hudpleie-behandling nr. 1 i USA.

Behandlingen kan ikke sammenlignes med de gamle klassiske hudpleiebehandlingene.
HydraFacial stiller i en helt egen klasse da den behandler huden med flere effekter i èn og samme behandling!

Den dyprenser, peeler og tilfører huden fuktighet, antioksidanter og hudpleieserumer.
Den er også helt perfekt å kombinere sammen med andre effektive behandlinger som Mesoterapi.

HydraFacial er også en hudpleie-behandling som har blitt populær og «legitim» for menn, da det er en maskin som hovedsakelig gjør jobben.

Behandlingstid: 50 min
Pris: fra kr 1695,-

SkinBetter kjemisk peel

AlphaRet Professional Peel System inneholder AHA (melkesyre og glykolsyre), en BHA (salisylsyre) og AlphaRet (AHA retinoid konjugat) for å forbedre utseendet av huden. Behandlingen er designet for å akselerere og maksimere oppnådde resultater med hjemmeprodukter.

En kjemisk peel anbefales alle hudtilstander som ønsker en hudfornyelse og hudforbedring inkl den mest sensitive. Hvor aktiv behandlingen skal være avgjøres i forkant når man konsulterer huden i forkant.

SkinBetter 30% kjemisk peel kr 1.299,-
SkinBetter 50% kjemisk peel kr 1.599,-

Hudpleie med Endermolift:

En oppkvikkende, fuktighetsgivende og oppstrammende hudpleiebehandling kombinert med LPG maskinen. Vi erfarer at kombinasjonen av aktive hudpleie-produkter og den mekaniske og stimulerende effekten «Endermolift» gir oppsiktsvekkende resultater etter endt behandling. Huden føles strammere, friskere og med mer glød.

Behandlingstid: 2 timer
Pris: 1720.-

Farging av vipper og bryn:

FRED HAMELTEN POWER INFUSION
Vi jobber med de nye øyebryns- og vippefargene til øyebrynsguruen Fred Hamelten.

Fargene komme i seks forskjellige nyanser som vi tilpasser til din hårfarge og hudtone, med helt ny formula, mild mot øynene og med et naturlig resultat.

Behandlingstid:

Bryn: 15-20min
Vipper og bryn: 30min
Inkl i hudbehandling: 15 min ekstra

Pris:

Farging og korrigering av bryn: 395,-
Farge av vipper og bryn inkl. i hudpleiebehandling: 395,-
Farge av vipper og bryn: 590,-
Vipper alene: 350,-
Korrigering av bryn: 260,-

Yumilashes keratin

Yumilashes vippeløft er den perfekte måten å fremheve vippenes naturlige skjønnhet på en skånsom, sikker og rask metode, uten å måtte ty til falske vipper.

Original formula med høykvalitets ingredienser, som er utviklet og produsert i Frankrike under strenge EU-regler.

Vippeløftet inkluderer farge og en keratinbehandling som styrker og pleier vippene, samt gir et fyldigere resultat. Keratin er et protein som er naturlig i hår og negler, men svekkes ofte av ytre faktorer som stress, klima og forurensning, derfor er det ekstra viktig at vi tilfører dette.
Resultater varer fra ca. 8-12 uker, den lengste på markedet.

Behandlingstid: 90 min
Pris: Vippeløft inkl farge kr 1300,-

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!