Er du best på det du gjør?

Deluxe Spa Clinic er en del Eger Group. Idag er Eger Group en kjede bestående av 10 klinikker med et lidenskapelig nordisk team med erfarne fagfolk og eksperter som leverer skjønnhetsbehandlinger i verdensklasse med naturlige resultater i fokus.

I dag finner du våre klinikker fra Trondheim til Kristiansand. Selskapet har mer enn 100 dedikerte ansatte og kombineres med verdensledende innovasjoner og eksperter. Ved å kombinere denne erfaringen med et internasjonalt nettverk av hudspesialister, håper vi å gi kundene en enestående opplevelse.

Vi er alltid på jakt etter de mest effektive produktene og behandlingsmetodene, og opprettholder en høy etisk standard i alt vi gjør. Derfor tror vi ikke på overbehandling, men personlig tilpassede behandlinger som leverer et naturlig resultat.

Selskapet eies av gründerne og de ansatte, mens største aksjonær er Strawberry Equities. Dette selskapet er en av 10 selskaper hvor Strawberry utfører et aktivt eierskap med mål om å utvikle selskapet videre. De har sammen med ledelsen i Eger Group store ambisjoner om å etablere en kjede i verdensklasse.

Les mer her